Posebne ponude

NEŠTO POSEBNO…

Atrium Hotel posebne ponude

Atrium Hotel svojim gostima nudi raznovrsne, moderne i potpuno opremljene prostore i objekte.
Bilo da se radi o obiteljskom odmoru, poslovnoj konferenciji, ljetovanju ili kvalitetno
provedenom vremenu s voljenom osobom – mi ćemo se pobrinuti da uživate u
sadržajima Atrium Hotela tijekom svih godišnjih doba.
Aktivnosti u slobodno vrijeme

Atrium Hotel specijaliziran je za individualno planirane privatne ture, jednodnevne privatne izlete kao i za pustolovne ture. Specijalizirani smo u stvaranju kompletnih itinerara tura i pružanju kvalitetne sveobuhvatne usluge uz privatnog vodiča prema vašim interesima i rasporedu!
Kada govorimo o privatnim turama u Hrvatskoj, mi smo profesionalci, ali vidjet ćete da smo i puno više. Naš cilj je pružiti avanturu života u stilu koji najbolje odgovara vašim potrebama. U slučaju da odlučite putovati s nama, imat ćete priliku iskusiti najautentičniji, ugodni i informativni obilazak. Na kraju ture, vjerojatno ćete završiti uz pokojeg novog prijatelja!

 

AureliaSPA & Wellness 

SPA & Wellness centar predstavlja veliku prednost za sve one koji borave kod nas. Opuštajuća atmosfera, stručno osoblje i luksuzni sadržaji našeg Wellness & Spa centra su idealni za apsolutnu relaksaciju i energetsko buđenje. Smješten na -1 razini hotela, nudi našim gostima korištenje unutarnjeg bazena, finske saune, turske kupelji, tretmana lica i tijela, masaže i novouređenog fitness centra. Opustite se i doživite atmosferu u potpunosti

 

Vjenčanja u Atrium Hotelu

Živahan grad Split sa svojom bogatom poviješću i baštinom, veličanstvenom obalom
Jadranskog mora i raskošnom mogućnosti održavanja vjenčanja u Atrium Hotelu je savršen spoj za proslavu savršenog dana vjenčanja. Luksuzna dekor postava za vjenčanje u prizemlju je osmišljena kako bi smjestili do 250 gostiju s osiguranim parking prostorom za sve prisutne.

 

Konferencijska dvorana za poslovne događaje

Iako su većina naših gostiju obitelji koje putuju diljem zemlje, mnogi poslovni ljudi posjećuju grad i borave u našem hotelu.
Imajući na umu da se poslovni događaj ne može organizirati bez poslovnog prostora, nudimo vam nekoliko prostranih konferencijskih prostora. Uz prostor na usluzi vam je i catering, WiFi i tehnička podrška (televizor, prijenosno računalo i projektor) – sigurni smo da će oni biti savršeni za vaš poseban dan! Planirajte svoj savršen poslovni sastanak ili konferenciju u Atrium Hotelu uz pomoć našeg stručnog osoblja. Usredotočite se na vaš posao, a organizaciju prepustite nama.

 Usluga posluge u sobu

Usluga posluge u sobu je uvijek bila jedna od najvažnijih i najpopularnijih usluga u našem hotelu. Mi u Atrium Hotelu stojimo na usluzi našim gostima u pružanju dodatnih usluga za koje se trudimo da budu isporučene brzo i na vrijeme. Osim što nudimo mogućnost posluživanja hrane i pića u vašoj sobi, također vam dajemo opciju za slanje bilo kakvih dodatnih narudžbi ili upita nekom od naših recepcionara.Usluga prijevoza & Podzemna garaža

Znamo da naši gosti dolaze s različitih mjesta, ali s obzirom na to da većina njih dolaze u Split preko lokalne zračne luke, napraviti smo dodatni korak u usluzi. Atrium Hotel vam nudi privatnu uslugu prijevoza do i od zračne luke, a za sve one koji dolaze u grad vlastitim automobilom, uvijek nudimo sigurnu, podzemnu garažu!

Cijena 15 € po noći / po automobiluDnevna nadoplata za kućne ljubimce

Mi volimo životinje! Želimo da boravak vas i vaših ljubimaca bude ugodan i bezbrižan!

Zato u ATRIUM hotelu imamo nove udobne dizajnerske krevetiće i hranilice.

Cijena 30€ po ljubimcu / po sobiBuffet Breakfast nadoplata

Cijena 15€ po noći / po osobiHalf-board nadoplata

Cijena 25€ po danu / po osobi